Ratjes Online
http://www.ratjes.nl/forum/

Rattery
http://www.ratjes.nl/forum/viewtopic.php?f=11&t=18986
Pagina 1 van 1

Auteur:  vicky [ ma sep 08, 2014 9:25 pm ]
Berichttitel:  Rattery

Ben via via in contact gekomen met een vrouw die rittens wil aanschaffen en wel bij rattery Honey in Kerkrade, zuid Limburg. Iemand van jullie zin om eens een kijkje te nemen op de site en mij, eventueel via een pb, zijn of haar mening wil geven...
Ik heb geen idee wat ik ervan moet denken, te weinig ervaring en verstand, ik ga gewoon altijd naar de opvang... :knikt:
Heb haar op de opvang gewezen en uitgelegd hoe het werkt, maar ze wil natuurlijk ook gaan kennismaken met de rittens, altijd goed natuurlijk... Maar ook graag jullie mening

Auteur:  Jill [ ma sep 08, 2014 9:59 pm ]
Berichttitel:  Re: Rattery

Rattery Honeyside bedoel je denk ik?

Ik heb even gekeken, en vooropgesteld dat ik over zeer weinig ratteries enthousiast ben ;) heb ik wel mijn bedenkingen bij het feit dat ze vrouwtjes meerdere keren inzetten en dat ik nergens duidelijk info over stambomen kan vinden. Er staat dat er stambomen aanwezig zijn, maar daar is ook alles mee gezegd. De focus op kleurtjes en oorstand (ook al staat er dat gezondheid meetelt, maar dat roepen alle ratteries :P) vind ik zelf ook altijd wat twijfelachtig, maar zo werkt het helaas vaak.

Aan de andere kant zie ik wel fijne dingen (ouderdieren zijn ook huisdieren, zoals het hoort) en komt het niet heel 'verkeerd' op me over. Ik ben gewoon erg kritisch dus in het geval dat ik zelf een rattery zou zoeken zou ik vragen naar de bovenstaande dingen waar ik over twijfel.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/