Ratjes Online
http://www.ratjes.nl/forum/

randen kitten
http://www.ratjes.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=11213
Pagina 1 van 1

Auteur:  mandy [ do okt 20, 2011 8:57 pm ]
Berichttitel:  randen kitten

ik vroeg mij of of iemand weet wat voor kit ik kan gebruiken. ik wil de bakken vd mary en jenny de nare hoeken een alu hoek opzetten. nu gaat daar natuurlijk plas oid tussen zitten. ik heb even gegoogeld maar ik kan zo geen speciale kit vinden...

Auteur:  Willemijn [ do okt 20, 2011 9:07 pm ]
Berichttitel:  Re: randen kitten

Voor mijn Furet XL heb ik aluminium L profielen exact op maat laten maken, zodat ze, als ik ze in de onderbak stop, vastgeklemd zitten. Vast genoeg om te voorkomen dat een rat deze los krijgt. Zo kan ik de profielen er tijdens het schoonmaken uithalen.

Voor mijn aluminium kooi heeft mijn vriend de naden van een bodemplaat dichtgekit met siliconenkit. We hebben dit een tijdje laten drogen (anderhalve week op z'n minst) en daarna zorgvuldig alle randjes weggesneden waar ze eventueel nog aan zouden kunnen knagen. Deze rand zit er nog steeds in en er is nog geen rat geweest die een poging gedaan heeft het spul er tussenuit te knagen.

Auteur:  Rapalje [ do okt 20, 2011 10:22 pm ]
Berichttitel:  Re: randen kitten

Als je voor de zekerheid iets niet-giftigs wil nemen denk ik dat aquariumkit wel een optie is - dat zal niet giftig zijn als het opgedroogd is, mag natuurlijk niks in het water komen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/