Ratjes Online
http://www.ratjes.nl/forum/

Tips of ideeën?
http://www.ratjes.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=4635
Pagina 1 van 1

Auteur:  Naomi. [ vr okt 09, 2009 3:52 pm ]
Berichttitel:  Tips of ideeën?

Hallo!

Vorig jaar heb ik mijn eigen kooi gemaakt. Ik heb hiervoor als basis zo'n ijzeren stellingkast gebruikt, maar het schoonmaken werkt toch niet helemaal met dat ijzer..
Want dan krijg je na een tijdje dus dit:
Afbeelding
Ik krijg het helemaal niet meer weg, ik heb geschrobt en gepoetst maar het blijft dus gewoon zo.
Afbeelding
Hier een foto van mijn kooi. Zoals jullie zien liggen er dus planken op dat ijzer. (Die ik er toch wel altijd afhaal met schoonmaken, wat heel gemakkelijk gaat :nee: )
Nu wil ik eigenlijk die planken ook weg hebben en meer kleinere plankjes erin hebben zoals bovenin. Maar het nadeel is ook dat de middelste ijzeren balken de hele kast bij elkaar houden :| . Het gaas op de achterkant werkt ook niet zo, want daar gaat alles tussen zitten, maar als je het hout aan de achterkant weghaalt kun je er weer geen plankjes inhangen.. Jullie zullen wel denken had wat beter nagedacht voordat je ging bouwen :duh: , maar m'n vader wist ook allemaal beter (niet dus), dus dit was t geworden. Die witte plank aan de onderkant moet nog vervangen worden door iets doorzichtigs (ben ik ook nog niet helemaal uit hoe ik dat ga doen). Dus was mijn vraag of jullie nog opmerkingen/tips/ideeën hebben.

Auteur:  Gast [ do dec 31, 2009 12:25 am ]
Berichttitel:  Re: Tips of ideeën?

je kunt het groene spul wegkrijgen met cola. daarna moet er wel een laagje lak op om vochtindringen (en meer groen spul) te voorkomen. hiervoor kun je 1 of 2 laagjes parketlak op waterbasis gebruiken.

Auteur:  mirjam [ do dec 31, 2009 9:43 am ]
Berichttitel:  Re: Tips of ideeën?

Ik kan niet helemaal goed zien wat het is op de foto, maar als het urineaanslag is kan je dat met schoonmaakazijn of een anti-kalk middeltje schoonmaken. Wel eerst in laten werken voor je het naspoelt met water.

Auteur:  Naomi. [ zo jan 03, 2010 2:26 pm ]
Berichttitel:  Re: Tips of ideeën?

Oke, bedankt! Ik ga het eens allebei proberen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/