Ratjes Online
http://www.ratjes.nl/forum/

Goed nieuws: Ik heb een groepje! Slechter: Sjimmies conditie
http://www.ratjes.nl/forum/viewtopic.php?f=14&t=5940
Pagina 1 van 1

Auteur:  MOOOniek [ zo jun 06, 2010 5:05 pm ]
Berichttitel:  Goed nieuws: Ik heb een groepje! Slechter: Sjimmies conditie

Hey allemaal,

Ik heb Sjimmie opnieuw bij Sjors en mijn twee nieuwe ondeugden;) Olly en Lilly geintroduceerd.
Na wat geworstel (Want die oude oma van een Sjim is toch nog steeds wel echt de baas) is het goed gegaan.
De rittens (3,5 maand) hebben ontzag voor haar gelukkig en ze liggen lekker met z'n 4-en te slapen.

Heel leuk om te zien dat Sjors het als eerste goed ging maken met Sjimmie (lekker wassen) en dat de twee rittens vol afwachting zaten te kijken :) en dat Sjimmie daarna de rittens ging wassen. Heel lief gezicht deze verzoening.

Alleen minder nieuws is dat Sjimmie er in conditie erg op achteruit is gegaan. Ze heeft al anderhalf jaar last van kale plekken, maar ze worden steeds groter en met korstjes (jaa heel naar) en ik heb werkelijk alles geprobeerd! Ik ben denk ik wel 20 keer bij de dierenarts met haar geweest en ze is op alle parasieten gecontroleerd en voor alles al medicijnen gehad (van mijt tot schimmel). Ook heb ik Rat Selective als voer omdat ze misschien allergisch voor dierlijke eiwitten of zonnebloempitten kon zijn. Hielp allemaal niets! Haar uiteindelijk apart gezet voor 2 weken omdat misschien Sjors haar barbeerde (en ook omdat ze nogal een bullebak was naar de rittens). Ik dacht dat ze dan misschien wel zou bijkomen... Maar niet dus want het is alleen maar erger geworden.

Hebben jullie misschien nog een idee?? Ik ben radeloos met haar. Gelukkig is ze op het krabben na nog wel alert en eet goed en wil graag bij mij zitten en uit de kooi. Maar als het zoveel erger blijft worden dan is het misschien beter om haar te laten gaan .. :cry: Ook omdat haar linker achterpootje niet meer echt goed wil en omdat ze 2,5 jaar is... Ik denk misschien nu dat ze misschien zichzelf barbeerd...Maar ze heeft ook plekken op haar koppie, dus dat is ook vreemd..

In ieder geval mijn verhaal even gedaan dat lucht op:)

Bedankt voor het lezen. Groetjes Moniek

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/