Ratjes Online
http://www.ratjes.nl/forum/

bijwerking tamoxifen
http://www.ratjes.nl/forum/viewtopic.php?f=14&t=6987
Pagina 1 van 1

Auteur:  roza [ za jan 01, 2011 12:58 pm ]
Berichttitel:  bijwerking tamoxifen

hoi allemaa
ik wil even terugkomen op het gebruik van tamoxifen .ik heb een poosje geleden verteld dat ik het mijn damesratje grace geeft voor een tumor bij haar plassertje die niet meer was te opereren.
in de bijsluiter staat nl niet precies welke bijwerkingen er kunnen optreden bij het gebruik hiervan.
wij hebben nl nu ong ruim 1 week geleden geconstateerd dat door het gebruik hiervan grace nu een prolaps heeft (verzakking)dit komt door het terugbrengen van het oestrogeen wat dit medicijn doet.
we zijn hiemee naar de da geweest maar de ingreep zou best pijnlijk kunnen zijn om dit probleem tijdelijk te verhelpen want waarschijnlijk komt het gewoon terug.
het is een naar gezicht om te zien maar zoalg ze er nog geen echt last cq pijn van heeft laten we haar nog niet gaan want voor de rest merk je niets aan haar.
ze hobbelt nog steeds rond na 2 maanden en we staan er eigenlijk een beetje verbaasd van omdat ze natuurlijk hadden gezegd dat het misschien nog 1 weekje kon duren maar mw heeft nog geen zin om te gaan hemelen :lol:
ik vond het erg belangrijk om dit even te vermelden voor het geval iemand in de toekomst overweegt om dit middel te gaan gebruiken.
en dan tot slot
allemaal een fijn en gezond 2011 toegewenst!!
gr roza
grace.billie.knabbel en babbel

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/