RIOT's ratten

Alle foto's zijn © Riot en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

[ mannen ] [ vrouwen deel 1 ] [ vrouwen deel2 ] [ dag kleintjes... ] [ diverse foto's ]

Op deze pagina's zijn alle ratten te zien die bij ons wonen of gewoond hebben. Ze staan in principe vermeld op volgorde van binnenkomst (dan wel overlijden), ongeacht of het een opvanger is, een rat van een andere fokker of eentje uit een eigen nest. Misschien is het niet altijd even handig, als je hier specifiek komt om te kijken naar mijn 'fokratten', maar een opvangertje is mij even veel waard als een fokrat dus ik wil daar geen onderscheid in maken :-).

Om praktische redenen staan inmiddels wel de opvangers die niet herplaatsbaar zijn apart vermeld; dit vind ik eigenlijk helemaal niet prettig (ze zitten tenslotte ook niet in aparte groepen voor het grootste deel, maar gewoon tussen mijn 'eigen' ratten), maar omdat het voor mij als opvang toch ook echt een keer nodig werd om te proberen donaties te werven, is dat nou eenmaal overzichtelijker.

Tot een tijd geleden woonden de ratten bij ons in principe in slechts 2 groepen: een grote vrouwengroep en een mannengroep. Ze woonden in Terenzianikooien: voor de vrouwen waren 2 kooien aan elkaar gekoppeld, zodat er een kooi ontstaan was van 1,70 meter hoog. De mannen hadden doorgaans een 3-laags kooi (1 meter hoog) tot hun beschikking.

Inmiddels heb ik echter mijn groepen om verschillende redenen toch opgedeeld. Op dit moment leven de RIOT-ratten dan ook in 5 kooien, in allerlei soorten en maten.

De links bovenaan de pagina en hieronder wijzen je de weg naar onze mannen, vrouwen, overleden ratten en een pagina met 'gemengde' foto's.

[ mannen ] [ vrouwen deel 1 ] [ vrouwen deel2 ] [ dag kleintjes... ] [ diverse foto's ]