Voorwaarden rattery

Omdat ik wil voorkomen dat een lijn te vaak gebruikt wordt, waardoor het op den duur moeilijk gaat worden om onverwante ratten te vinden, wordt slechts hooguit een beperkt deel van een Riot-nest geplaatst als mogelijke 'fokrat' (en dat dan nog onder tamelijk strenge voorwaarden en bij vertrouwde fokkers). De overige rittens worden geplaatst als huisdier, waar niet mee gefokt mag worden.

Rittens worden geplaatst met een afgifte-overeenkomst die ondertekend dient te worden. Rittens worden uitsluitend per 2 van hetzelfde geslacht geplaatst, tenzij ze in een al bestaande groep terecht komen. Ik behoud mij het recht voor om reserveringen, ook zonder opgaaf van redenen, te weigeren of te annuleren.

Riot-ratteryratjes kosten 10,-, ongeacht uiterlijk. Voor mensen die Riot-ratjes hebben is er een mailinglijst, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Leuk en handig voor mij om op de hoogte te blijven van het wel en wee van 'mijn' ratjes, maar ook leuk voor de nieuwe eigenaren om te weten hoe broertjes en zusjes het doen.

Voor meer informatie of reserveringen: 0547-275673 of email riot@ratjes.nl. Rattery Riot bevindt zich in Twente, Overijssel.