Updates B-nest

[ terug ]

[ stamboom ] [ foto's en info ] [ rittens en reserveringen ] [ updates ]

Alle foto's zijn © Riot (tenzij anders vermeld) en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.


6 oktober 2003

Een paar update-gevalletjes in één. Alweer ruim 3 weken geleden, op 12 september, is Parzival's Arthes (dochter van Riot's Branwyn) bij rattery Parzival bevallen van een nest van 10 kleintjes :-). Mijn eigen Amy, Arthes' zus, zit inmiddels in Antwerpen om daar gedekt te worden door RG Dwoerti.

Behalve deze leuke berichten ook wat minder nieuws: vandaag bleek dat Riot's Bløf het op een of andere manier voor elkaar heeft gekregen om op twee plaatsen zijn achterpootje te breken :-(. Gelukkig weet ik dat hij bij Marja de beste verzorging zal krijgen die een rat zich maar kan wensen.

Verder is er vooralsnog niets bijzonders te melden over dit nest. Met de meeste eigenaren van rittens heb ik regelmatig contact en het gaat goed met de ratten. Barabas was een tijdje geleden een paar dagen verkouden, maar dat was gelukkig snel weer over (zonder gebruik van antibiotica).

Laatste update-feitje: een aantal Riot-ratjes hebben op internet hun eigen plekje. Voor de rittens van het B-nest die op internet te bewonderen zijn heb ik dit plekje aan hun namen gekoppeld op de pagina 'rittens en reserveringen'. Wie de ratten wil volgen, kan daar dus gaan kijken.

-~*~-

5 mei 2003

En zelf kom ik ook aan de beurt :-). Vandaag is Riot's Banshee bevallen van 9 hummels. Vader van het nest is Charm's Dappertje. Mijn eerste nest van een zelfgefokt vrouwtje, dat maakt het toch wel een beetje extra speciaal.

-~*~-

zaterdag 21 maart 2003

Dit keer was het de beurt aan Riot's Benca om bij rattery Henra te bevallen van een nestje van 11. Vader van dit nest was Sylvester, een sealpoint siamees van ca. 2,5 jaar oud.

-~*~-

22 februari 2003

Bij Rattery Parzival werd Riot's Branwyn moeder van een nestje van 12 koters. Vader van het nest is Osiris, ook vader van mijn eigen D-nest. Uit het nestje van Branwyn heb ik lekker een meisje, zwart japanner vrouwtje Amy :-)

Parzival's Amy
Parzival's Amy, foto rattery Parzival